Zakaj se odločiti za nakup električnega skiroja?

Če želimo v mestu nekam priti hitro, potem se nikakor ne moremo zanesti na avtomobil ali avtobus. Morda je za peš predaleč, kolesa pa ne bi imeli kam parkirati, obenem pa si ne želimo na cilj priti prepoteni. K sreči obstaja rešitev za hiter transport po urbanih središčih.

Omislite si električni skiro, s katerim nikoli več ne boste zamudili v službo ali na sestanek. Hkrati pa je vožnja z njim tudi zabavna in sproščujoča. Nenadoma vas bo povsod dovolj in brez težav boste s sestanka skočili še na kavo s prijateljem ali po drugih opravkih.

Hitro in zanesljivo prevozno sredstvo

Morda se vam električen skiro na prvi pogled ne zdi pretirano varen, a je sodobna tehnologija s kvalitetnimi materiali poskrbela, da imamo na voljo zares vrhunske izdelke. Na skiroju se boste počutili prijetno in svobodno, pri čemer pa ne boste pogrešali prav ničesar.

Električni skiro Xiaomi Mi Essential

Električni skiro Xiaomi Mi Essential – GoSport.si

Kar se hitrosti tiče, boste zagotovo navdušeni. Proizvajalci so morali končno hitrost teh vozil celo omejiti, sicer bi z vožnjo lahko kršili zakon o cestno prometnih predpisih. Električni skiroji imajo tudi blaženje ter varnostne elemente, kot so luč, odsevniki in zvonec.

Dobra vzdržljivost

In ne le sodobni materiali, iz katerih izdelujejo omenjene skiroje, vse bolj kvalitetne postajajo tudi baterije in pogonski motorji. Znanost ves čas napreduje, zato se redno soočamo z različnimi izboljšavami tudi na tem področju.

Tako boste z osnovnimi modeli zlahka z enim polnjenjem opravili do 25 km, nekateri modeli pa zmorejo tudi bistveno več. Celo vse tja do 65 km! Kar je še bistvenega pri skirojih, je dejstvo, da so prenosljivi. Enostavno jih zložimo, damo v prtljažnik avtomobila ali nesemo s seboj na avtobus oziroma vlak.

Kako izbrati pravega?

Pred nakupom električnega skiroja se morate odločiti o tem, kakšne so vaše prioritete. Jasno je, da boste pogledali tudi na ceno, a se je potrebno zavedati, da boste pri tem morali sprejeti nekaj kompromisov. Električni skiroji lahko ponudijo marsikaj, tisti čisto osnovni modeli pa nekoliko manj.

Električni skuter Segway Ninebot KickScooter E25E

Električni skuter Segway Ninebot KickScooter E25E – GoSport.si

Ko rečemo marsikaj, imamo v mislih denimo večji doseg. Boljša baterija seveda nudi več moči, kar pomeni, da boste ob višji povprečni hitrosti lahko naredili precej več kilometrov z enim polnjenjem. Potem so tu materiali in nosilnost. Vsekakor ne gre pozabiti na kolesa, ki so lahko polna ali napolnjena z zrakom in tako nudijo udobnejšo vožnjo.

Za slednjo pa poskrbijo tudi blažilniki, ki jih pri nekaterih modelih ne boste našli. Bodite pozorni še na sistem rekuperacije, ki vam omogoča, da ob zaviranju izpraznjeno baterijo nekoliko napolnite.

Za hitro deljenje prispevka s prijatelji ti bodo prav prišle spodnje ikone ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email