Avtomobilski brisalci za več kot eno sezono

Med tiste dele avtomobila, ki jim le redko posvečamo pozornost in na katere pogosto pozabimo paziti, so tudi avtomobilski brisalci. Marsikdo vključi brisalce ob nesnagi, ki bi jo bilo bolje odstraniti ročno. Ob vsej umazaniji, ki se na brisalce lepi in maže po vetrobranskem steklu, veliko ljudi niti ne pomisli na to, da je treba ob čiščenju avtomobila očistiti tudi brisalce. In potem pride slabo vreme z dežjem in snegom, ko bi se avtomobilski brisalci morali izkazati med vožnjo, pa nenadoma ugotovimo, da so poškodovani. Potreben je nakup novih, pri čemer pa je potrebno razmisliti tudi o tem, da je nujna kakovost.

Kakšni so dobri brisalci?

Če kupujete brisalce zgolj za eno sezono, ker dobro veste, da na njih niti malo ne pazite, potem gotovo ni smiselno, da bi se kaj prida ukvarjali z izbiro. Kupite lahko poceni brisalce, jih namestite in po enem letu zavržete. Če želite, da bodo brisalci dobro opravili svoje delo, pa gotovo velja izbrati boljše. Ne le, da imajo daljšo življenjsko dobo in jih ne bo treba menjati vsako leto, temveč bo brisanje vode z vetrobranskega stekla tudi veliko boljše.

Kakovostni brisalci za avto

Svetujemo vam, da si priskrbite kakovostne avtomobilske brisalce.

Kakovostni avtomobilski brisalci so v »mokrih« voznih pogojih predpogoj za varno vožnjo, saj brez dobrega in čistega pogleda na cesto ne moremo dovolj hitro reagirati na dogodke v prometu. Slabi brisalci, ki imajo metlice iz nekakovostne gume, nam tega ne morejo zagotoviti. Slaba guma namreč pomeni, da se brisalci ne morejo dobro prilegati vetrobranskemu steklu. To pomeni, da med brisanjem za njimi ostajajo vodne črte, ki nam ovirajo pogled, to pa je moteče ne glede na količino padavin. Zlasti takrat, kadar je naša vožnja nekoliko hitrejša ali vozimo v strnjenem naselju, kjer je potrebno paziti tudi na pešce in kolesarje, lahko slabi brisalci prinesejo veliko težav.

Dobri brisalci se torej popolnoma prilegajo vetrobranskemu steklu, poleg tega pa metlice ne glede na hitrost čiščenja preko stekla drsijo gladko in neslišno. Če se metlice zatikajo ali prihaja ob čiščenju do škripanja, potem preverite, ali so brisalci umazani, veliko verjetneje pa je, da preprosto niso najboljši za vaš avto.

Avtomobilski brisalci najboljše kakovosti

Bi radi na svoj avto namestili brisalce, ki vam bodo služili več let, ves čas dobro delovali in bili tihi? Potem nikar ne kupujte brisalcev v splošnih prodajalnah, temveč se raje odločite za specializirano trgovino. Pogosto namreč ni dovolj zgolj to, da kupite metlice primerne dolžine, temveč je potrebno upoštevati tudi prileganje loka brisalca posameznemu vetrobranskemu steklu. To pa pomeni, da niso vsi avtomobilski brisalci primerni za vse znamke in modele, čeprav jim ustrezajo po dimenzijah. V specializirani prodajalni vam bodo svetovali, kateri brisalci so za vaš avto najbolj primerni, poleg tega pa lahko računate tudi na kakšen nasvet glede namestitve in vzdrževanja, s katerim se lahko življenjska doba metlic še podaljša.

Avtobrisalci

Pobrskajte po strani avtobrisalci.com, kjer vam bodo z veseljem svetovali.

Ne pozabite: dobri avtomobilski brisalci so za varno vožnjo nujni, saj vam omogočajo popolno vidljivost. Poleg tega, da boste bolj varni, pa boste tudi vozili z večjim veseljem. Ne bo vam treba naprezati oči, zato bo vožnja bolj sproščena in po njej ne boste utrujeni.

Za hitro deljenje prispevka s prijatelji ti bodo prav prišle spodnje ikone ...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email