Kam na kakovosten avtoservis?

Dandanes je poklic avtomehanika zagotovo vedno bolj cenjen poklic. Le redkokateri človek, ki ga boste spoznali v svojem življenju, bo imel tako velik vpliv na varnost vas in vaše družine, da o vplivu na vaše finance sploh ne govorimo. Brez dvoma lahko zatrdimo, da vam bo dober in pošten avtomehanik v prihodnosti lahko prihranil na kupe denarja.

Zato ni nič čudnega, da si danes vsakdo želi poznati vsaj enega dobrega avtomehanika. Do njega najlažje pridemo tako, da povprašamo svoje kolege in znance ali pa pobrskamo po internetu. Pri tem ne smemo gledati le uradnih strani serviserjev, temveč moramo preveriti tudi mnenja na forumih, socialnih omrežjih in podobno.

Poznate odlike kakovostnega avtomehanika?

Zagotovo lahko rečemo, da ga zaznamujejo dolgoletne izkušnje, poštenost, strokovnost in natančnost. Dober avtomehanik zna prisluhniti in ustrezno svetovati. Pohvali se lahko s poglobljenim poznavanjem delovanja avtomobilske mehanike ter seveda tudi računalniške diagnostike okvar na vozilih. Kos je manjšim in večjim napakam, popravi pa tudi najzahtevnejše okvare na vozilu. In to za pošteno ceno.

Avtomehanik

Dober avtomehanik je izkušen, pošten in ves čas v koraku s časom.

Ste tudi vi na lovu za odličnim avtoservisom ter zaupanja vrednim avtomehanikom? Ne veste, komu bi lahko resnično zaupali? Potem imamo za vas dobro novico. Avtoservis Selan je znan po vrhunski kakovosti svojih storitev in visoki strokovnosti avtomehanika.

Strokoven letni servis vašega jeklenega konjička

Letni obisk avtoservisa Selan je tako odlična priložnost, da opravite celovit diagnostični pregled vozila. Saj veste, da že star pregovor pravi, da je bolje preprečiti kot zdraviti. Zato z obiskom avtoservisa nikar ne čakajte do zadnjega trenutka. Prav zaradi varnosti in zanesljivosti vozila je namreč še kako pomembno, da so vse servisne storitve opravljene v priporočenem času, ki ga je določil proizvajalec vašega jeklenega konjička.

Najbolje bo, če vaš avtomobil na servis pripeljete dvakrat na leto: takrat, ko boste vozilo pripravili na zimske razmere, ter takrat, ko ga boste pripravili na poletne dogodivščine. Le tako se boste lahko izognili resnim težavam. Izkušen avtomehanik bo vaše vozilo pregledal, popravil okvarjene dele, pregledal tekočine v vozilu, po potrebi zamenjal olja in filtre, napolnil klimo ter opravil še vrsto drugih storitev. Ponudba obsega vse od preprostih mehaničnih opravil pa do generalne obnove vozil.

Naj bo vaš avtomobil v najboljših rokah!

Kako poteka obisk v omenjeni avtomehanični delavnici? Ko vaš avtomobil sprejmejo v avtoservis, se z vami najprej pogovorijo, saj je prav pogovor (poleg pregleda avtomobila) avtomehaniku v veliko pomoč pri odkrivanju vidnih in manj vidnih napak. Odgovorili bodo na vsa vaša morebitna vprašanja, obenem pa vam bodo pomagali tudi z nasveti in poskrbeli, da bo vaše vozilo spet tehnično brezhibno.

Avtoservis Selan

Avtoservis Selan bo poskrbel, da bo vaše vozilo tehnično brezhibno.

Poslanstvo avtoservisa Selan je odlična storitev in maksimalno zadovoljstvo strank. Avtomehanik s strokovnim znanjem in izkušnjami svoje delo opravlja s srcem in zavestjo, da mu ni vseeno za stranke. »Pomagali smo že številnim strankam, ki so od nas odšle z nasmehom na obrazu,« pravi avtomehanik Selan in hkrati vabi vse, da obiščete avtomehanično delavnico na Praprotni Polici blizu letališča Jožeta Pučnika.

Za hitro deljenje prispevka s prijatelji ti bodo prav prišle spodnje ikone ...
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on email
Email